Cikk

Oszd meg

Augusztusban pótolják a világhírű musical bemutatóját Debrecenben

Debrecen – A koronavírus-járvány miatt a Fame – A hírnév ára című musical márciusi premierjét is el kellett halasztani, most azonban bejelentették az új dátumokat.

 

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Páholy Ifjúsági Színház és az oDEon-ZeneTheatrum fiatal tehetségei március 14-ére és 15-ére hirdették a Fame – A hírnév ára című musical bemutatóját, ami azonban a koronavírus-járvány okozta helyzet miatt elmaradt. Most a Páholy Ifjúsági Színház Facebook-oldalán közölték: mivel június 18-ától látogathatók a kulturális rendezvények zárt térben is, így augusztus 22-én, szombaton 19 órától és 23-án, vasárnap 18 órától pótolják az elmaradt bemutatót.

Mint írták, a márciusi előadásokra vásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontokra:a március 14-i (szombati) előadás az augusztus 22-i előadásra, a március 15-i (vasárnapi) előadás pedig az augusztus 23-i előadásra. Hozzátették, azoknak a nézőknek, akiknek egyik időpont sem megfelelő, jelezzék a paholyifjusagi@gmail.com e-mail címen, és tájékoztatást kapnak a jegyvisszaváltás menetéről.

A Páholy Ifjúsági Színház és az oDEon-ZeneTheatrum fiatal tehetségei a nagy sikerű Júlia és A párizsi Notre-Dame után most a Fame – A hírnév ára című kétfelvonásos musicalt állítják színpadra. A darabban a szereplők önmagukat játsszák: lelkes, feltörekvő színészeket, zenészeket és táncosokat, akik remélik, hogy egy nap az ő nevüket is ugyanúgy ismerni fogják, mint a musicalt. A tanárokat pedig profi színművészek játsszák, akiktől rengeteget tanulhatnak a fiatal tehetségek.

famepaholyproba 14
famepaholyproba 14