Cikk

Oszd meg

Meghan Markle otthon szülné meg második gyermekét

Meghan Markle szinte mindennap ezt eszi második terhessége alatt
A sussexi hercegné három szabályt alkalmaz várandóssága alatt.

Volt min csámcsognia a sajtónak az utóbbi időben, ugyanis Harry és Meghan bőven szolgáltattak rá okot, de a királynő férjének, Fülöpnek a halála megrázta az egész családot, így úgy tűnik (legalábbis egyelőre), hogy sikerült elásniuk a csatabárdot. A sussexi herceg azonnal az Egyesült Királyságba utazott, hogy tiszteletét tegye elhunyt nagyapja előtt, míg felesége az Egyesült Államokban maradt orvosi utasításra, bár néhány állítás szerint Meghan azért nem hagyta el otthonát, hogy jelenlétével ne terelje el a figyelmet a gyászidőszakban.

Mivel Markle pár napra egyedül maradt, így bőven volt ideje önmagára és a kicsire fókuszálni. Egy, a US Weeklynek nyilatkozó bennfentes szerint, Meghan sokkal jobban élvezi második terhességét, mert nincs kitéve annyi stressznek, mint Archie-val, és így nyugodtabbak a mindennapjai.

A hercegné világ életében odafigyelt a tiszta táplálkozásra és a rendszeres sportra, nincs ez másképp akkor sem, ha történetesen gyermeket vár, sőt, ismerősei állítják, hogy még soha nem volt ilyen jó formában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Misan Harriman (@misanharriman) által megosztott bejegyzés


Meghan sokat pihen, relaxál és jógázik, még pocakosan is. Testileg és szellemileg is felfrissíti a mozgás a babavárás alatt. Ami az étkezést illeti, imádja a tésztát, de próbál egészségesen étkezni és a glutént is kerülni, így másik nagy szenvedélyének hódol: a gyümölcsöknek. Rengeteg bio gyümölcsöt eszik minden nap.

Legújabban arról folynak a találgatások a rajongók körében, hogy milyen nevet választ a hercegi pár születendő kislányuknak. Sajnos hivatalosan még nem nyilatkoztak a témában, de azt már elárulták, hogy a korábbi szüléssel ellentétben, a hercegné most nem kórházban, hanem otthonában szeretne életet adni kisbabájának.