Cikk

Oszd meg

Jennifer Garnert csillogó gyémántja leplezte le

Úgy tűnik, hogy üzletember kedvese feltette a nagy kérdés.

A 49 éves Jennifer Garner lassan négy éve van kapcsolatban a CaliGroup 43 éves elnök-vezérigazgatójával, John Millerrel. Most pedig az a hír járna, hogy párja megkérte a kezét.

Jennifer kolléganőjével, Judy Greererrel beszélgetett egy élő podcast videóban a józan életvitelről, amikor is kávésbögréjét felemelve, megvillantotta új gyűrűjét. A Hirtelen 30 sztárja nem kommentálta a szalagcímeket, így lehet, hogy csak egy úgymond “hobbigyűrű” volt, amit viselt.

A párról először 2019-ben írtak a magazinok, majd hét hónap után már szakításuktól volt hangos a sajtó. Mivel Garner különösen óvja a magánéletét, és egy közös képet sem posztolt párjával, csak tavaly derült ki, hogy egyébként kibékült Millerrel – írja az In Touch Weekly.

John és Jen közös ismerőseiken keresztül találkoztak, sőt, gyerekeik már azelőtt ismerték egymást, hogy kialakult volna köztük a románc. Jennifenek három csemetéje született Ben Afflecktől, Violet, Seraphina és Samuel, Miller pedig két kislányt nevel közösen exével, a zenész Caroline Campbellel.

„Jennifer nagyon boldog, amit a legjobban szeret Johnban, hogy nincs köze a szórakoztatóiparhoz, egy teljesen normális pasi. Jót tesz neki, hogy egy teljesen átlagos férfival végre hétköznapi kapcsolata lehet” – nyilatkozta egy ismerős korábban a Hollywood Life-nak.

Ha igaz az eljegyzésről szóló hír, akkor a színésznő beérte exférjét Bent, aki tavasz óta ismét egy párt alkot korábbi menyasszonyával, Jennifer Lopezzel. A két nő egyébkén ismeri egymást, J. Lo. még a felmelegített kapcsolat előtt Garner jóváhagyását kérte, ami bár csak kedves gesztus volt, megalapozta a kiegyensúlyozott viszonyt a két Jennifer között.

(Forrás: hirado.hu)