Cikk

Oszd meg

Eljegyezték a Downton Abbey gyönyörű főszereplőjét

Michelle Dockery kész oltár elé állni egy fiatalabb férfi oldalán.

A negyvenéves színésznőt másodszor is eljegyezték, ezúttal, Jasper Waller-Bridge, aki Phoebe Waller-Bridge a Fleabag alkotójának öccse. A PageSix cikke szerint, Michelle és 34 éves vőlegénye 2019 óta járnak, miután egy közös ismerősön keresztül még ugyanebben az évben megismerkedtek.

„Nem siették el a döntést, alaposan megfontolták. Imádják egymás társaságát, boldogok együtt. Mindenki nagyon örül kettejüknek” – mesélte a pár egy ismerőse.

A színésznő nem először készül az oltár elé, azonban korábbi vőlegénye, John Dineen 2015-ben elhunyt, a rák egy igen agresszív formája győzte le. A párt 2013-ban mutatta be egymásnak a színésznő kollégája, Allen Leach, aki Tom Bransont formálta meg a Downton Abbeyben.

„Ugyan csak jegyben jártunk, de a szívemben mi házasok voltunk, ezért özvegyként gondolok magamra. Soha életemben nem voltam semmi és senki iránt elkötelezettebb, mint ő iránta”

– emlékezett vissza a színésznő még 2017-ben a Guardiannek.

Michelle Dockery legismertebb szerepe kétségkívül Lady Mary Crawley volt a népszerű kosztümös drámában, a Downton Abbeyben, aminek folytatása idén márciusban érkezik a hazai mozikba.
A Downton Abbey: Egy új korszak címet viselő folytatásban régi szerepében tűnik fel Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter, Michelle Dockery és Elizabeth McGovern. Az eredeti szereposztáshoz Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye és Dominic West csatlakozott.

A film cselekménye hétpecsétes titok, de egy dolgot azért elárult Julian Fellowes forgatókönyvíró, mégpedig azzal kapcsolatban, meghal-e a Maggie Smith által alakított Violet Crawley grófnő.
Az első film ugyanis úgy ért véget, mint egy sorozatepizód. A grófnő azt mondja unokájának, hogy nagyszerű életet élt, de már ideje mennie. Ezek után azonban nem derül ki, tényleg távozik-e a Downton Abbey stábjából a színésznő.

Fellowes elárulta az Empire magazinnak, hogy a grófnő semmiképen nem hal meg, bár a ráutaló jelek alapján mindenki ezt gondolná.

A nagy népszerűségnek örvendő Downton Abbey-tévésorozatot hat évadon át 2010 és 2015 között sugározta a televízió. A széria a brit arisztokrata Crawley család és szolgálóik életét követte
nyomon a család yorkshire-i kastélyában.

A filmváltozat folytatásának forgatókönyvét ismét Julian Fellowes írta, a rendezője pedig Simon Curtis.

A sorozat nyomán készült első mozifilm 2019-ben jelent meg. A produkcióban a Crawley család és szolgáik életét egy királyi látogatás bolygatta fel. A filmet a kritika és a közönség is szerette.

Forrás: Hirado.hu
Fotó: The Times