Cikk

Oszd meg

Kim Kardashian hivatalosan is szingli, döntött a bíróság

A válás még nincs lezárva, de Kimnek nyomós oka volt rá, hogy erre kérje a bírót.

Tavaly januárban Kim Kardashiannál betelt a pohár, nem bírta tovább a rapper hangulatingadozásait, és már arra is képtelen volt, hogy egy szobában tartózkodjon a férjével, így aztán Valantin-nap után hivatalosan is beadta a válási kérelmét.

Az egy éve húzódó válási procedúrát sokan gyorsabb lefolyásúnak gondolták, hiszen házassági szerződést kötött az egykori pár, azonban a még mindig szerelmes Kanye West próbálkozásai, hogy visszaszerezze a feleségét, szintén nem gyorsítják a procedúrát. A rapper, vélhetően, hogy időt nyerjen, sorra kihagyja a kitűzött tárgyalásai napokat, ahogyan tette ezt legutóbb is, amikor a bíró helyt adott Kardashian kérésének, hogy jogilag egyedülállóvá nyilvánítsák.

A 41 éves Kim videokonferencián keresztül jelent meg a meghallgatáson, míg a 44 éves Kanye távolt maradt – számolt be róla a People magazin.

Kim Kardashian jelenleg Pete Davidsonnal alkot egy párt, aki ellen folyamatos lejáratókampányt folytat a volt férj. West legutóbb Valentin-napon posztolta ki Kim és jelenlegi párja, Pete Davidson romantikus estéjét dokumentáló Dailymail cikket, kiemelve, hogy a Kim által visel ezüst Balenciaga kabátot ő vette neki még tavaly októberben, aznap, amikor a Staurday Night Live felvételén egyébként Kim találkozott Pete-tel. Kanye jelnek vette, hogy exe ezt a kabátot viselte, és leszögezte, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy felségét visszaszerezze.

Mindez nem hogy nem hatja meg Kimet, sokkal inkább zaklatásnak veszi, éppen ezért kérte a bírót a mostani döntés meghozatalára.

“Nagyon szeretnék elválni. Megkértem Kanye-t, hogy tartsa titokban a válásunk részleteit, de ő nem tett ennek eleget. Kanye sok valótlanságot tett közzé a családi és magánügyeinkről és a közös gyermekfelügyeletünkről a közösségi médiában. Úgy gondolom, hogy a családi állapotunkat megszüntető bírósági ítélet segít majd számára elfogadni, hogy házasságunk véget ért.”

Kim Kardashiannak egyébként ez a harmadik házassága, először négy éven át volt, Damon Thomas dalszerző felesége, majd az NBA játékos, Kris Humphriesnak mondta ki az igent, mely frigy egyébként csak 72 napig tartott. Westnek két év után, 2014-ben mondta ki az igent, kapcsolatukból pedig négy gyermek született: North 8, Saint 6, Chicago 4, Psalm pedig 2 éves.